انتقال ملک خود بنام شخص دیگری

دسته بندی : حقوقی | وکالت
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من یک سوال داشتم در رابطه با این موضوع که میشه سند ملکی روبنام کسی زد برای گرفتن ویزا لازم دارن برای ترجمه و بعد ازشون وکالت تام گرفت ؟ کلا درمورد ریسک این کار میخاستم بدونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام وکالت تحت شرایطی باطل میگردد برای زمان حیات کاربرد دارد اگر سند را بنام شخص بدون دریافت وجه انتقال دهید احتمال برگرداندن سند بعدها بنام خود ممکن است با مشکل مواجه شوید