20 اسفند 1400

نحوه تقسیم منزل پس از طلاق

دسته بندی : خانواده | مهریه
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در دوران عقد خانه ای خریده ایم که۳دونگش به اسم خانم است و در مهریه قیدشده در صورت خانه دار شدن ۳دونگ به نام خانم باشد از طرفی هم وام مسکن زوجین گرفتیم که۳دونگ۳دونگ است درصورت طلاق ایامیشود وام مسکن را جدا کرد؟و خانمذمیتواند ادعا کند قسط ها را نمیدهم چون این ۳دونگ قرار بود درمهریه به نام من باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام میزانی از خانه که مهریه زن هست به ملکیت وی در آمده و در مقدار دیگر که به میزان وام مسکن سهم زن خریداری شده نیز مال وی هست و در صورت عدم پرداخت اقساط وام سهم خود طرف حساب وی بانک است نه شوهر و عدم پرداخت اقساط زن موجب مالکیت سهم وی توسط شوهر نمی شود