20 اسفند 1400

انصراف از قرارداد با شرکت مهاجرت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با یک شرکت مهاجرتی قرارداد بستم سال ۹۹ و متاسفانه هیچی جوابی بهم ندادن و الان یک سال و هشت ماه گذشته ..وقرارداد شش ماه دوم هم باطل شده هیچ پاسخی نمیدن و میخواستم بدونم چطور میتونم قرارداد رو فسخ کنم و پولم رو پس بگیرم
گویا اگر بخوام انصراف بدم میگن برگه انصراف امضا کنید ...ممنون میشم راهنمایی کنید بفرمایید با چه وکیلی میتونم پیگیری کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اولا شما نفرمودید چرا قرارداد باطل شده زیرا قرارداد باطل رو فسخ نمیشه چون از بین رفته دوما قبل از امضا فرم انصراف حتما با بردن فرم نزد یک وکیل مفاد آن را برسی کنید سوما در صورت عدم اجرای مفاد قرارداد امکان پس گرفتن پول و خسارات وارده وجود دارد