آیا درخواست طلاق از طرف زوجه امکان پذیر است؟

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر آقای هستم که شغلم کارمند هست و مهریه خانمم عندالستطاعه و مهریه اشونو گذاشتن اجرا ولی سر زندگیشون هستن با توجه به اینکه 12 شرط ازدواج رو امضا نکردم و خانمی که مجدد میخوام باهاشون زندگی کنم کارمند هستن و از نظر مالی مستقل هستند ایا باز هم خانم اولم میتونه درخواست عسر و حرج کنه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر یکی از موارد عسر وحرج که برای خانم مجوز درخواست طلاق از طرف خود می دهد همین ازدواج همسر است.