درخواست طلاق توسط زوجه در صورت ازدواج مجدد زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام لطفا یه وکیل آقا پاسخ دهد (خصوصا غیر خانم الهه طالبی)
سلام وقت بخیر آقایی هستم کارمند که خانمم مهریه اش عندالستطاعه است و مهریه اش رو گذاشته اجرا و به خاطر ضایعاتی که روی بدنش داره در دوران عقد درخواست فسخ نکاح دادم و باهاش زندگی نمیکنم الان با خانمی آشنا شدم که کارمند است و عقد روی برگه کردیم ایا با توجه به اینکه دادگاه فسخ نکاح طولانی شده و نتیجه اش معلوم نیست اگه با خانم دوم ازدواج رسمی کنم خانم اول میتونه درخواست عسر و حرج کنه لازم به ذکر است خانم دوم کارمند است و مستقل است و همچین 12 شرط عقد رو با خانم اول امضا نکردم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق شرط مندرج در عقدنامه ، در صورت ازدواج مجدد زوج ( چه عقد دائم و چه عقد موقت ) بدون موافقت زوجه یا بدون اجازه دادگاه ، زوجه می تواند دادخواست طلاق را مطرح نماید و به شرط مندرج در عقدنامه استناد نماید