مطالبه نفقه گذشته زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود ، من یک پرونده نفقه جاریه دارم، که 10 ماه پیش حکم گرفتم ماهی 4 تومن بهم نفقه تعلق میگیره، باید بگم که خونه پدرم زندگی میکنم و بخاطر فراهم نبودن اساس منزل و کتک کاری حکم نفقه جاریه به نفع من شد، الان حکم جلب همسرم رو دارم ، چون 40 میلیون بابت نفقه بدهکاره و پرداخت نکرده نفقه بنده رو، فردا جلسه اعسار دارم و از طرفی درخواست تمکین داده و اساس رو فراهم کرده، حالا این مورد برام حل نشده است و خواهشمندم پاسخ رو کامل و شفاف محبت کنید بدهید ،، اگه الزام به تمکین رو بگیره از دادگاه ، جلوی نفقه از تاریخی که ناشزه بودن من اثبات بشه گرفته میشه یا نه بطور کل از همون 10 ماه پیش تا الان صفر میشه و پرونده بسته میشه؟ یعنی حتی اگه ناشزه بودن بنده ثابت بشه بازم اون بدهکاری قبلی نفقه جاریه بهم میرسه یا نه صفر میشه ؟ روند این رو میشه توضیح بدین؟ و لطفا راهکار بدین بنده وکیل ندارم اما ایشون وکیل دارن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام‌ خیر حتی اگر حکم قطعی الزام به تمکین زوجه صادر شود زوج مکلف است که نفقه گذشته زوجه را پرداخت نماید