چگونگی درخواست طلاق ازطرف زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،برای اقدام به طلاق از طرف زوجه،با توجه به خیانت شوهر و داشتن فیلم هایی از رابطه زوج با نفر سوم که خودشون ثبت کردن،باید چه کنم،مهریه و حضانت بچه ها چی میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما باید به استناد مدارک موجود وهمچنین استعلام از خط تلفن همراه به دستور قاضی شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید وبعد از اثبات وحکم دادگاه می توانید درخواست طلاق از طرف خود مطرح نمایید. حضانت فرزندتان هم بستگی به سن فرزند دارد