هزینه اجرای مهریه بعهده زوج است یا زوجه؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بروکیل محترم
اگر دادگاه رای به اعسار خانم در هزینه دادرسی مهریه بدهد تکلیف این هزینه در انتهای برسی پرونده به عهده آقا است یا خانم؟ چون مهریه قسط بندی شده و خانم قصد دارد هزینه های مربوط به اجرای مهریه را از آقا طلب کند💐

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام هزینه اجرای مهریه بدوا بعهده خانم است ولیکن اثبات اعسار شود موقتا پرداخت نمی شود و با محکومیت زوج به پرداخت مهریه از زوج یا شوهر اخذ می شود.موفق باشید.