عدم ثبت واقعه ی طلاق در شناسنامه

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید. 1 سال و نیم با آقایی دوست هستم و به من گفته بودن 8 ساله از همسر سابق جدا شدن. چند روز پیش بر حسب اتفاق متوجه شدم مهر طلاق در شناسنامه آقا زده نشده اما خودشون و خانوادشون میگن طلاق گرفتن و همسر سابق ازدواج کردن. میخواستم بدونم امکان داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله ممکن است ایشان برای ثبت طلاق در شناسنامه اقدام نکرده باشد.