همسرم منو از خونه بیرون کردن و فرزند دختر 3 ساله ام پیش ایشون هستن فعلا که طلاق نکرفتم راهی برای گرفتن دخترم به صورت قانونی هست یا خیر؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام همسرم منو از خونه بیرون کردن و فرزند دختر 3 ساله ام پیش ایشون هستن فعلا که طلاق نکرفتم راهی برای گرفتن دخترم به صورت قانونی هست یا خیر؟از روز پنج شنبه منزل نیستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود بله دادخواست حضانت فرزند ودستور موقت مطرح کنید.