شکایت بابت رابطه ی نامشروع

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

نوع علت حضور: دفاع از اتهام انتسابی به همراه ضامن معتبر

دعوی .... به طرفیت .... و .... مبنی بر رابطه نامشروع یا عمل منافی عفت (غیر از زنا)
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد  ظرف مهلت مقرر به همراه ضامن معتبر در این شعبه حاضر شوید نتیجه عدم حضور جلب است و شما حق انتخاب وکیل دارید

این شکایت برای من اومده چیکار میتونم بکنم من صیغه بودم و جدا شدم ولی از من شکایت شده من برم دادگاه چی بگم و اینکا من میتونم از اون خانم شکایت کنم بخاطر تهمتی که بهم زده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما اگر ادعای صیغه دارید مدارک مربوطه مثل پیام،صیغه نامه،شاهد و... را به شعبه ارایه دهید.بعد از اثبات بی گناهی می توانید اعاده ی حیثیت کنید.