راهکار قانونی درفرض سوال

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،من از پدرم وکالت و قولنامه یک ملکی رو دارم که داده به من و همین کار رو فکر کنم با برادرم هم انجام داده به صورت قولنامه دستی و سند های اصلی ملک دست من بوده و پدرم همراه با برادرم رفته اند و درخواست سند المثنی داده اند و صادر شده و برادرم سند المثنی را پیش خودش نگه داشته ،
من طبق قانون و وکالت و قولنامه ای که از پدرم داشتم رفتم مالیات ملک رو پرداخت کردم و خواستم سند رو بزنم به نام خودم که گفتن این سند اصلی باطل هست و سند المثنی صادر شده ، و من طبق قانون وقتی که سند اصلی پیدا میشه جایگزین سند المثنی میشه و سند المثنی باطل میشه اقدام کردم به جایگزینی سند اصلی به جای المثنی ، ولی وقتی خواستم این کار رو انجام و سند اصلی ضمیمه پرونده شد رئیس اداره ثبت گفت برای برگشتن سند اصلی به جای سند المثنی حضور سند المثنی واجب است و باید حتما سند المثنی حضور داشته باشد ، ولی سند المثنی پیش برادرم است و دسترسی به ان ندارم و رئیس اداره ثبت میگه باید اعلام مفقودی سند المثنی رو داد که بعد یه سند المثنی دیگه صادر بشه برای انجام کار ، به نظر شما درست میگه یا اذیت میکند؟البته رئیس اداره رابطش بام خوب نیس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باید درخواست مفقودی نسبت سند المثنی را باید بدهید.