نحوه مطالبه نفقه فرزند

دسته بندی : خانواده | نفقه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دخترمن 16 سالشه والان باهم خونه مامانم هستیم شوهرم زده وبیرون کرده برا نفقه اقدام کردم دخترم میگه من نمرم دادگاه نمخادپدرش رو ببینه میگه نفقه هم نمخاد درحالیکه ماباید بگیریم من خانه دارم میشه به جای دخترم من تو جلسه تفقه برادخترم باشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر فرزندتان میتواند درجلسه نفقه مربوط به خودشان شرکت نکنند وشما به عنوان نماینده ایشان شرکت کنید.