اخذ سفته بابت تضمین حسن انجام کار

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر آیا گرفتن سفته برای تضمین کار از سوی کارفرما حقوقی است و میتواند در صورت کاستی کارمند در ارائۀ کار یا عدم تحویل به موقع کار یا عدم تحویل آن به طور کل ، کارفرما آن را به اجرا بگذارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز بله اگر اثبات بشه که تخلف قراردادی یا همین مواردی که فرمودید و یا موارد دیگری که در قرارداد ذکر شد اتفاق بیوفته قابل پیگیری خواهد بود. اما نکته مهم اینه حتما درج کنید تضمینی بودن رو موفق باشید