دادخواست علیه چکی که بابت ضمانت بوده است

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بنده در بانکی ضمانت وام شخصی رو انجام دادم و بابت ضمانت نیز یک فقره چک در وجه بانک تحویل بانک نمودم که وام گیرنده بعد از تسویه وام مدارک ضمانت بنده از جمله همین چک رو بدون اینکه ابطال گردد یا به بنده اطلاعی دهد تحویل گرفته و نسبت به آن از طریق دادگاه دادخواست داده واقدام جهت وصول آن نموده. حال میخواهم بدانم من چه کاری باید انجام دهم؟و اینکه نیاز به دادخواست جلب ثالث میباشد یا خیر؟ واگر لازم هست در متن ستون خواسته باید چه چیزی عنوان کنم؟ضمنا رونوشت قرارداد بانکی و یک نامه از بانک دریافت نمودم که چک فوق بابت چه موضوعی بوده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی جنابعالی بایستی اثبات کنید که چک بعنوان ضمانت نزد بانک بوده است و جهت این امر میتوانید تقاضای استعلام از بانک موردنظر کنید