شهود امضا کننده گواهی انحصار وراثت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اثبات نسب
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت ب خیر
ببخشید ما همسایمون پدرش فوت کرده بعد الان برای تقسیم اموال رفتن دفتر ثبت اسناد گفت که 3 تا شاهد میخواد که نباید جز اقوام یا وراث باشن به عنوان شاهد باید امضا کنن واسه وراثت الان به بنده گفت که میتونی بیای امضا کنی
خواستم بدونم مشکلی برا من پیش نمیاد به عنوان شاهد برم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقتتون بخیر هیچ مشکلی نیست این گواهی برای اینه شما گواهی میکنی که ورثه مرحوم همین افراد خواهند بود. گواهی دروغ فقط نباشه مشکلی نخواهد بود و هیچ دادگاهی احضارتون نمیکنن