تنظیم وکالتنامه

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من چند ماه پیش امتیاز مسکن ملی فروختم حالا مالک جدید داره دوباره ب شخص دیگری میفروشه و میگه دوباره باید برم محضر و اون وکالتی ک من دادم بهش باطل کنه و من مجدد به شخص جدید بدم ایا این قانونیه ؟اصلا امکان پذیره یا برای عز بین بردن خودش تو این معامله همچین کاری میکنه؟ممنون میشم کمک کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر در وکالتنامه ، وکیل اختیار تفویض وکالت داشته باشد وکیل می تواند وکالتنامه را به خریدار جدید تفویض نماید و لازم نیست شما دوباره وکالت به خریدار جدید بدهید