موارد مندرج در اخذ وکالت در طلاق از جانب زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانم قاسمی شب بخیر
خواهر بنده طی توافقی که با همسرشون کردند فردا قرار براین شده که در محضر وکالت حق طلاق رو به خواهرم بدن خواستم بپرسم
فارغ از اینکه باید وکالت رو به طور بلاعزل بگیرن از همسرشان چه کار دیگه ای باید انجام بدن ممنون میشم راهکاربهم بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام . علاوه بر موارد مذکور ضم امین هم در وکالت در طلاق قید نشود