ثبت روند رسیدگی پرونده در سایت

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به عملیات اجرایی (موضوع مواد 146 ،147 قانون اجرای احکام مدنی)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پرونده ضرب و جرح داشتم از طرف همسرم صبح رفتم دادگستری پیگیری کنم منشی به من میگه پرونده از دادگاه برگشت خورده به خاطر اینکه پایین برگه طول درمان نوشته سه ماه دیگه برای معاینه مجدد بیاین برو سه ماه دیگه بیا من شک دارم همچین چیزی هست
این حرف میزنن
رفتم تو ثنا روند رسیدگی پرونده دیدم اصلا همچین چیزی ننوشته آخرین گزارش این هستش :
نامه وارده از طرف «دادگاه» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ 1402/12/27 واصل و به شماره... ثبت گردید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام معمولا چند روز طول میکشه اقدامات شعبه در سایت ثبت بشه اگر چند روز بعد مجدد ثبت نبود درخواست کپی از اوراق پرونده ثبت کنید