ازدواج دوم زوج بدون ثبت رسمی

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسرم زنی را بدون اطلاع من عقد کرده اما دفترخانه ثبت رسمی نکرده
حالا می‌خواهد از او جدا شود اما زنه قبول نمیکنه چطور می‌توانیم بدون دردسر از دست این زن سودجو خلاص شویم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ازدواج موقت نیازی به طلاق و جدایی نداره بعد از مدت تمام خواهد شد. عقد رسمی هم حتما باید تشریفات ثبت رعایت بشه تا مورد حمایت قانون باشه