آیا قیم میتواند سندی را امضاکند

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست عزل قیم
فاطمه اسپرهم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دایی بنده معلول ذهنی می‌باشد پدر بزرگم در زمان حیات سر قفلی مغازه اش را فروخته بود ولی هنوز سندش را امضا نکرده فوت کرد الان پنج فرزند ایشان می‌خوان با برگه انحصار وراثت سند سر قفلی مغازه را بنام خریدار بزنند آیا خاله بنده که که از طرف بهزیستی قیم برادر معلول ذهنی اش میباشد میتواند از طرف او امضا نماید یا باید خودش را برای امضا به محضر ببرد ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله میتواند ولی کلیه اقدامات قیم باید بااجازه دادستان باشد