حضانت دختر ۱۵ ساله

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال89ازهمسرم جداشدم که دوتا دختردارم یکیش ازدواج کرده اون یکی هم 15سالشه وهردو حضانتشون به عهده پدر بوده ولی تمام مخارجشون ومن میدادم الان دخترم که 15سالشه میخواد بیاد وپیش من بمونه وناگفته نمونه که من ازدواج مجدد کردم الان باید چیکارکنم که دخترم بیاد وپیشم بمونه آیا ممکنه دادگاه ازدواج مجدد منو بهانه کنه وحضانت وبه من نده حتی اگر تصمیم دخترم من باشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر طبق قانون دختر 15 ساله از تحت حضانت خارج شده است و خود دختر می تواند تصمیم بگیرد که با کدام یک از والدین زندگی گی نماید و