ایا میتوانم حقوق و مزایا را از صاحب کار دریافت کنم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من به مدت دوسال در یک بنگاه تره بار منشی و به اصطلاح حسابدار بودم...از روز اول صاحب بنگاه شرط کرد که بیمه نمیکنم به جاش پول بیمه بهت میدم و من هم قبول کردم.اوایل اسفند سال گذشته بهش گفتم که من نمیتونم سرکار بیام و تا آخر امسال بیشتر نیستم یکی رو درنظر بگیر برای خودت..گفت تا 13 عید بیا تا منم بتونم یکی رو پیدا کنم‌.من تا 13 عید رفتم..یکی پیدا شد و من تا 15 فروردین اونجا بودم تا کار رو بهش یاد بدم..و برای خودم برنامه ریزی کردم که جایی دیگه برم..بعد از پایان روز 15 فروردین اون آقا که جای من قرار بود بیاد یهو پشیمون شد و نیومد...من هم تا 15 فروردین توافق کرده بودم..صاحب بنگاه به من گفت باید چند وز دیگه بیایی که من یکی رو پیدا کنم ولی من چون جایی دیگه باید میرفتم قبول نکردم..اون هم گفت که حقوق باقی موندت رو نمیدم حدود 25 تومن...میخواستم بدونم که آیا من اگه اداره کار شکایت کنم میتونم پولم و حق بیمه ای که من رو نکرده رو دریافت کنم..ضمنا صاحب بنگاه آدم درستی نیست و یه وکیل داره که ازین راه وچاه ها زیاد جلو پاش میزاره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، میتوانید در اداره کار حقوق و مزایای خود را از جمله حق بیمه را مطالبه کنید.