دریافت حکم حجر و سرپرستی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مادری هستم 80 ساله فرزند پسرم معتاد است و کنترل بر اعمال خود نداردو دوستان معتادش از او سوء استفاده میکنند و خود دارای زن و فرزند است . آیا میتوانم سرپرستی اورا به عهده بگیرم که اموالش به هدر نرودو در بیمارستان برای ترک اعتیاد و بیمارستان روان درمانی ببرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام افراد رشید فقط در صورت اثبات حجر در دادگاه و گرفتن حکم سرپرستی قابلیت سرپرستی دارند.