دریافت حکم حجر فرزند متاهل

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مادری هستم 80 ساله فرزند پسرم معتاد و اختلال روانی هم پیدا کرده . برای گرفتن حکم حجر چه کار باید بکنم؟ خودش زن و فرزندان بالغ دارد .

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم در قدم اول حجر او باید به اثبات برسد. سریع ترین و مطمئن ترین راه برای اثبات محجوریت مراجعه به پزشکی قانونی بوده و سپس مورد تایید دادگاه قرار گیرد. همچنین می توان از طریق شهادت شهود به عنوان یک اماره برای اثبات محجوریت یک فرد استفاده نمود