چگونگی طرح دادخواست ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر
برای گرفتن اجازه همسر برای ازدواج دوم کجا باید برویم و اقدام کنیم؟ و اینکه این اجازه تا چند سال معتبر است؟ چون در حال حاضر قصد ازدواج ندارم و برای سالهای آینده میخواهم
سپاسگذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی برای ثبت این دادخواست شما باید حکم الزام تمکین زوجه را گرفته باشید سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست خود را به انضمام حکم الزام به تمکین و مدارک مربوط به درآمد و محل سکونت فعلی را ارسال می نمایید . درصورت نیاز به مشاوره کامل و یا تنظیم دادخواست درخواست خود را از طریق همین پنل ثبت نمایید.