آیا می توان بدلیل ضرب و شتم زوج تقاضای طلاق کرد؟

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید چند روزی است که به خانه پدرم اومدم شوهر هیچ سراغی از من نگرفته چندین بار اومدم اومده دنبالم رفتم سر زندگیم ولی دوباره کتک و فحاشی چن بار شنیدن همسایه ها به لار با وساطت صاحب خانه رفتم سر رندگیم دوباره دعوا یه بار پعوا تو خیابون ازماشین پرتم کرد شکایت کردم با وعذرت خواهی و امضا ردن ‌پای پرونده دوباره برگشتم ایشون بچه دار نمیشن منم در این چند ساله دچار مشکلاتی شدم درحال حاضر 33سال دارم 13ساله ازدواج کردم بعد ها کار کردم با اجازه گرفتن از خودش حقوقم ب ایشون دادم بابت اقساط مسکن ملی و یه امضا و اثرانگشت دارم. ک قید کردن ایشون حقوق ماهانه ب من میدن برای اقساط مسکن حالا با وجود مشکلات ریز و پرشت تصمیم ب طلاب دارم هیچ نفقه هم پریافت نکردم تا به امروز حال بادردست داشتن این مدارک و شواهد طلاق ب نفع من میباشد یا خیر حق طلاق دارم با خیر محکمه پسند میباشد یا خیردرضمن ایشان هر از گاهیاز ترامادون و مواد مصرف ویکنن ولی شاهدی ندارم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بله شما به لحاظ اعتیاد زوج و همچنین ضرب و شتم گاه و بیگاه علیه شما می توانید تحت عنوان عسر و حرج تقاضای طلاق از مجاری قضایی بنمایید موفق باشیدِ.