مطالبه مهریه و اعسار از پرداخت ان

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته و مطالبه مهریه و هزینه دادرسی را کرده که البته وکیل گرفته. من کارمند و فقط حقوق بگیرم. و چیز دیگری ندارم.پرداخت مهریه با توجه به اینکه فقط حقوق بگیرم وچیز دیگری ندارم به چه صورته. و هزینه دادرسی و وکیلی که خانمم گرفته بر عهده کیست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هزینه حق الوکاله طبق تعرفه و‌به اندازه ای که وکیل در وکالت‌نامه نوشته با شما هست در خصوص مهریه شما میتوانید اعسار بزنید و‌درصورتی که فرزند دارید یک چهارم و نداشتن فرزند یک سوم مهریه از حقوق شما کسر گردد