مشخص کردن وراث برای ارسال اظهارنامه

دسته بندی : حقوقی | وکالت
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

موعد تخلیه مستاجر من دو ماه دیگه هست. چون مستاجر فوت کرده و فرزندان و همسرش ساکن خانه هستند. پسر مستاجر م بنگاه دار هست و اصرار داره که خونه رو بخره. من قصد فروش ندارم. میخوام اظهار نامه بفرستم برای تخلیه. ولی ورثه رو نمیشناسم. بهش گفتم بیا بنگاه برگه انحصار وراثت رو نشونم بده. قبول نکرد. چطور ورثه رو بشناسم وقتی به برگه انحصار وراثت دسترسی ندارم. لطفا راهنمایی دقیق بکنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ، میتوانید از دادگاه یا شورای حل اختلاف نامه ای بگیرید و از اداره ثبت احوال استعلام کنید