مطالبه مازاد نفقه تعلق گرفته به فرزند

دسته بندی : خانواده | تعدیل نفقه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
نفقه کودکی ک تعدیل خورده اما نمیدونستم باید اجرائیه بزنم .از دادنامه اخر ،یک سال گذشته و اقا با مبلغ گذاشته واریزی انجام داده داخل ابلاغیه ام هستش ک مثلا فلان تاریخ موظف ب پرداخت هست .سوالم الان اینه اجرائیه حکم رو انجام دادم و ثبت و اجرا شده نفقه هایی ک با رای گذشته ریخته.مابقیشش گرفته میشه؟یا دیگ قابل گرفتن نیس ؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی میتوانید جداگانه مطالبه مازاد نفقه تعلق گرفته را طرح کنید