21 اسفند 1400

ادعای عدم پرداخت نفقه از سوی زوج

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام همسر من درخواست ترک انفاق بنده رو از تاریخ 93/5/17 که شروع عقدمان بوده است را داده و من هیچ رسیدی بابت پرداخت نفقه ندارم و ایشان سه شاهد که بنده نمیشناسم دارند که حاضرند علیه من شهادت بدهند بنده باید چه دفاعیه ای از خودم داشته باشم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما میتوانید شهود ایشان را جرح نمایید و بیان کنید که ایشان از معیشت خانواده شما اطلاعی ندارن و اگر باهم در یک مکان مشترک زندگی میکنید این خود دلیل بر پرداخت نفقه از جانب شماست.