شرایط محقق شدن شرط تنصیف دارایی

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر،خانمی هستم 32 ساله،بنده 12 سال هست که ازدواج کردم و حاصل ازدواجمون 2 فرزند پسر است که بنده همراه دو فرزندم توسط شوهرم از منزل اخراج شدم و مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و حکم ترک انفاق به نفع بنده صادر شد و بدلیل سوء رفتار شوهرم دادگاه حضانت کودکان رو هم به من داد از طرفی شوهرم خیانت کرده و در منزلی که من زندگی میکردم و جهازم اونجا بوده همراه با خانمی مشغول زندگی شده که طی صورت جلسه ی پلیس و شهادت همسایه ها حضور این خانم در منزل به اثبات رسیده،حال اگر بنده با وجود این شرایط اقدام به طلاق کنم آیا شرط تنصیف دارایی بعد از طلاق اجرایی میشود یا خیر؟با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی خیر .برای تنصیف اموال ،طلاق باید به درخواست زوج باشد بنابراین درصورتی‌که طلاق به درخواست زن باشد گرچه این درخواست موجه هم باشد، مانند آن که شوهر معتاد باشد یا محکوم به حبس طولانی شده باشد و یا ...زوجه نمی‌تواند درخواست نصف شدن اموال را بدهد علاوه بر این در مواردی هم که طلاق به درخواست طرفین یعنی به صورت توافقی باشد هم شرط نصف شدن اموال منتفی است.