ابطال معامله و سند مالکیت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چطور ابطال معامله وسند رو میشه گرفت راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی ابطال معامله یا به طور صحیح تر بطلان یک معامله به جهات مختلف امکان‌پذیر است که نیازمند به تشریح در سوال بوده است که معامله شما چه بوده اما در صورت خلاصه شما باید دادخواستی به دادگاه جهت این مورد تقدیم نمایید جهت راهنمای بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید