من از یکی از شهرستان های استانمون یک موتور خریداری کردم و یک سال هست که . کسی که ازش موتور خریدم گفته برو تا سند از شرکت بیاد

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از یکی از شهرستان های استانمون یک موتور خریداری کردم و یک سال هست که . کسی که ازش موتور خریدم گفته برو تا سند از شرکت بیاد و بکسال که میگه باید وایسی تا سند موتور بیاد و سند نمیاد

سوالم اینه که ازش شاکی بشم دادگاه تو شهرستان ادامه پیدا میکنه یا استان خودمون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود دادخواست الزام به تنطیم سند مطرح کنید.