مطالبه سهم الارث توسط احدی از وراث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
آیا من میتونم در ملک مسکونی مرحوم پدرم ، سهم الارث خودمو نفروشم؟ همین الانشم در سهم خودم ساکنم و این قسمت بدلیل مدل ساخت بنا، از ملک اصلی، حتی درب وردی شم جداست و به راحتی میشه از ملک اصلی جداش کرد. براحتی قابل تفکیک میباشد.
باید چه کار کنم ؟ چه درخواستی به قاضی بدم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه اگر قابل افراز و تفکیک باشد میتوانیدداقدامات لازم را انجام دهید