حضانت فرزند دختر توسط پدر

دسته بندی : خانواده | تحویل فرزند
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب خدمت شما
خواهر بنده در حال طلاق از شوهر هستن به دلیل ندادن نفقه و خرجی به ایشان و مشکلات دیگر از سمت شوهر فرزند دختر هست و چند ماه دیگر به 7 سالگی میرسند میخواستم از خدمت شما سوال کنم آیا سن بالای پدر که 73 سال هست در حضانت فرزند تاثیر دارد و ضمنا فرزند با پدر راحت نیست چون پدر از ابتدای تولد با فرزند خوب رفتار کلامی نداشته و فرزند در هنگام برخورد با ایشان بیقرار هست سپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.حضانت فرزند دختر بالای 7 سال با پدر است وشرایط سلب حضانت صرفا کهولت سن نمی باشد و تشخیص توانایی نگهداری فرزند توسط پدر برعهده دادگاه می باشد