ارزش پول ودیعه مسکن استیجاری

دسته بندی : حقوقی | املاک
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام 25سال قبل خونه فروختم بخواهرم چهارملیون که یک ملیون نگه داشتن بابت پول پیش خونه قرارشد مستاجرانهابشیم ایااین زمان یک ملیون پول پیش من امروز همان یک ملیون حساب میشه یاطبق ارزش یک ملیون ان زمان ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر بعنوان ودیعه مسکن باشه سودی بهش تعلق نمیگیره و همان مقدار باقی میمونه اما اگر بعنوان ثمن معامله یا ... پرداخت شده یا در چارچوب عقود دیگر تابع همون عقد خواهد بود