مطالبه اقساط مهریه توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | اثبات رجوع از بذل مهریه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده 6 سال پیش طلاق گرفتم و دادگاه معین کرد که 20 سکه پیش پرداخت کنن بهم و هر 3 ماه یک سکه
و از این حکم تعیین شده موقع طلاق فقط ده سکه بهم پرداخت کردن که قرار بود مابقی رو پرداخت کنند و دیگه بعد از اون هیچ سکه ای پرداخت نکردن
حکم جلب نگرفتم به این دلیل که ادرس همسر سابقم رو ندارم
چطور میتونم مهریمو بگیرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر اموال ثبت شده دارند با اجرای احکام هماهنگ کنید و درخواست توقیف اموال مجدد بگیرید. اگر ندارند متاسفانه فقط باید آدرس رو از مراجع قضایی و... پیگیری کنید