دادخواست استرداد مدارک هویتی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پسر من دوسال و7ماه است که فوت کرده و مدارکش خونه عمه اشه و نمیده. من میخوام برای انحصار وراثت اقدام کنم چون پدر وپدر بزرگ ومادر بزرگش مرده اند و ازدواج هم نکرده بود البته یک خواهر هم دارد. بتده چکاری باید انجام بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم ابتدا اظهارنامه بفرستید و اگر افاقه نکرد دادخواست استرداد مدارک مطرح نمایید.