ثبت طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام
بنده ی سوال داشتم یکی از خانم های اطراف بنده نزدیک دو سال پیش با یه آقایی در محضر عقد میکنن البته اسم هاشون تو شناسنامه هم نمیره فقط یه کاغذ بهشون داده میشه که عقد کردن ولی بعد چند وقت اینا دنبال کارای محضر رو نمیگیرن و آقا متواری میشه ب دلایلی(اعتیاد و جرم) و می‌ره الان خانوم رفته محضر واسه باطل کردن بهشون گفتن باید شیش ماه از مفقودی آقا بگذره بعد بیای الان مجدد بعد از شیش ماه رفتن ولی محضر قبول نکرده و میگه باید آقا حضوری تشریف بیاره و بگه که من این خانوم رو طلاق میدم
ولی آقا نیس و هیچکس هم ازش خبر نداره
این خانوم چیکار باید انجام بده تا بتونه مجدد ازدواج کنه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی این خانم باید دادخواست طلاق به دلیل غیبت زوج ثبت کنن و از طریق دادگاه پیگیری کنند. دفتر ازدواج طبق قانون نمیتونه راساً اقدام به ثبت طلاق کنه مگر به حکم دادگاه. از ابتدا هم نیازی نبود 6 ماه دفتر خانه ایشون رو سرگردان کنه!!! در خصوص جزییات و چگونگی ثبت دادخواست توصیه میکنم تماس بگیرید و کاملا توضیح دریافت کنید. موفق باشید