تنظیم وکالتنامه و مسئولیت وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خداقوت
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
من سالها پیش یکی از نمایندگان فروش یکی از شرکتهای تولید مواد غذایی بودم. طبق قرارداد شرکت میبایست به عنوان ضمانت یک ملک رو واگذار کنیم و این کار انجام شد.
ملک متعلق به پدر شریک من بود که به بنده وکالت تام الاختیار دادند برای انجام هر کاری در مورد ملک از جمله استفاده از اون برای اخذ نمایندگی. بنده هم عین وکالت رو تفویض کردم به شرکت همون موقع. اما بدلیل اینکه من و شریکم نتونستیم به اندازه کافی فروش کنیم و چکهایی که بابت خرید محصول داده بودیم برگشت خوردن، شرکت ملک رو به اسم خودش زد.
الان بعد از 15 سال مالک سابق ملک (پدر شریک من) آمده شکایت کرده علیه شرکت و من و معترض شده که چرا شرکت ملک رو انتقال سند داده برا خودش و مدعی هست که باید ملک برگرده به صاحب اولش و در عوض الان از من و شریکم باید تاوان مالی گرفته بشه.
ایا همچین چیزی به لحاظ قانونی شدنی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله البته بستگی به توافقات فی ما بین دارد جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید مفاد وکالتنامه بررسی گردد و وکیل در مقابل موکل ، در صورت عدم رعایت مصلحت موکل مسئولیت حقوقی خواهد داشت و ...