پرداخت نفقه اولاد و فرزندان و زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پسر 23ساله هستم پدرم حدود 14ساله ازدواج مجدد کرده بدون اجازه مادرم یعنی همسر اولش الان هم 10سال بیشتر میشه که عین یه مهمون میاد نیم ساعت تو خونه میشینه و میره حتی مایحتاج زندگی ما رو هم به زور میده با اینکه 5یا6 تا خونه داره کارمنده هستش و درامدش خیلی خوبه ولی برای ما ماهی 1میلیون میده و یارانه هامونم نمیده یک برادر داشتم معلول بود که فوت شده لطفا کمکم کنید تا ببینم چیکار میتونم بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به وضعیت موجود بهترین روش مطالبه نفقه ایام گذشته توسط زوجه است که از تاریخی که زوج منزل را ترک نموده دادخواست مطالبه نفقه را تقدیم نماید فرزندان نیز اگر درآمد و شغلی ندارند می‌توانند مطالبه نفقه نمایند اگر به حکم رشد رسیدند