انعقاد عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | اثبات زوجیت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
یکی از اقوام عاشق دختر زرتشتی شده و با توجه به نفوذی که بروی خانواده دختر داشته توانسته به اجبار دختر را به عقد خود درآورده و باز هم با توجه به نفوذی که دارد اسم هردو در شناسنامه همدیگر ثبت شده است . در حالیکه دختر هیچ علاقه ای به پسر ندارد و مسلمان هم نشده است . از نظر قانونی حکم این ازدواج چیست ؟ هم از این نظر که از نظر شرعی ازدواج دائم پسر مسلمان و دختر زرتشتی جایز نیست و هم از نظر اجباری بودن این ازدواج .؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات انعقاد عقد نکاح است و