ورود ثالث و دادخواست بطلان‌معامله

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
پدر بنده یک ملک داشته اند سند دار شش دانگ که در سال 94 از وی کلاهبرداری شده و قولنامه ای صورت گفته است که با شکایت تا به الان پرونده در جریان میباشد
لذا خواهان دادخواست تنظیم سند داده است و پرونده رای به نفع خواهان اعلام شده و پرونده به تجدید نظر فرستاده شده است و تجدید نظر جهت تبادل لوایح پرونده را به شعبه بدوی به دلیل کسری مدارک و اعتراض ما برگشت داده است (حال پدر بنده در سال 1402 فوت کرده است )
لذا ما از پدر اقرارنامه ای داریم که در سال 86 ملک را به فرزندان خود واگذار کرده است
حال به چه صورت میتوان دادخواست ارائه داد
ضمنا گواهی انحصار وراثت گرفته شده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صرف نظر از اینکه وراث میتواند در دعوی الزام به تنظیم‌سند به قائم مقام متوفی تدارک دفاع کنند مقتضی است آن دسته از وراث که اقرارنامه دارند به عنوان وارد ثالث به جریان دادرسی وارد شوند جهت مشاوره تکمیلی از تماس تلفنی بهره ببرید .