طلاق از جانب زوجه در نکاح دائم

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر من میخوام از همسرم طلاق بگیرم میخواستم راهنماییم کنین چون همسرم میگه طلاق نمیدم من چهارماهه ازش جدا زندگی میکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر شروط مندرج در عقدنامه اتفاق افتاده باشه میتونید به استناد هریک از اون موارد طلاق رو درخواست بدید یا با توافق یکدیگر یک مقدار از مهریه رو ببخشید و طلاق بخواید. باقی حقوق مالی هم کاملا قابل مطالبه هست.