ازدواج مجدد نکاح موقت زوج

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر نامزدم قبلا چند سال با یه خانم صیغه بودن و این خانم یه دختر بچه داره
جریان رو من از روز اول اشنایی میدونستم ولی ارتباط این 3 نفر هنوز پابرجا بود.
حس زنانه من اجازه نداد که با شریک آینده من در ارتباطه و دسترسی هم بهشون نداشتم
توی فضای مجازی شروع کردم به بحث و توهین کردن
و کاملا دو طرف بود.
خانم شکایتی علیه من تنظیم کردن یا دختر خانم بیاد دادگاه یا آقا پسر طبق شرایط من باید عمل کنه
که تا زمانی که دخترم ازدواج میکنه باید حمای مالی بشه و چون چندسال دخترم با این آقا بوده و مثل پدرشه باید چندوقت یکبار همو ببینن
میخواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟
اگه از طریق قانونی بخواییم پیگیری کنیم که این حمایت مالی از بین بره میشه؟و برچه اساس دادگاه اجازه داده این آقا که خیلی سال پیش با این زن رابطه داشته همچین شرایطی رو بذاره وقتی دختر هم خون با این اقا نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر جسارتا یکم مبهم توضیح دادید. ببینید اگر بحث حمایت مالی همسرتون از زن دوم هست باید عرض کنم در ازدواج موقت حمایت مالی مطرح نیست فقط مهریه باید پرداخت بشه و هیچ وظیفه ای همسرتون در حمایت مالی زن دوم و دخترش نداره.