دریافت مستمری متوفی بعد از فوت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
پدرم فوت کردن و حقوق بازنشستگی داشتن که قطع خواهد شد. عمه ای مجرد و بالای 50 سال دارم ، ایشان اقدام به گرفتن وکیل برای حقوق پدرم کرده اند و وکیل به ایشان گفته نه از طریق تامین اجتماعی بلکه از طریق دیگر نیم حقوق را میتواند برایش بگیرد. بین ما اختلافاتی هست و بدون گفتن به من که فرزند مرحوم هستم این اقدامات را انجام داده اند. میخواهم بدانم آیا امکان برقراری حقوق به هر روشی ، حتی به صورت غیر قانونی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مستمری فقط به افراد تحت تکفل میرسه که خواهر تحت تکفل نیست از طریق غیر قانونی هم نمیشه انجام داد