سهم طرفین قرارداد مشارکت در ساخت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود خدا قوت من یه زمین داشتم دادم مشارکت نقشه پروانه هم خودم گرفتم بتن سازه هم خودم دادم گود برداری هم خودم انجام دادم سازنده از پنج واحد فقط یه واحد به من داده اونم پنج سال لطفتش داده خواستم ببینم میتونم شکایت کنم سو استفاده کرده کلاه برداری کرده حد اقل یه واحدشو بگیریم ازش

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مفاد قرارداد فی مابین ملاک است. هر گونه مطالبه و طرح دعوایی باید مطابق با قرارداد و توافقات صورت گرفته مطرح شود.