انحصار وراثت در پرونده اجرای احکام

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چنانچه از فرد و شرکتی مطالبه استرداد وجه سفته و خسارت در اجرای احکام که منتظر مزایده مال در دادگاه حقوقی و کیفری می باشیم ،داشته باشیم و فرد مذکور در زندان فوت کرده آیا اکنون باید انحصار وراثت در پرونده حقوقی بگذاریم اگر بله چگونه این را انجام دهیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله باید از طریق دادخواست و در شورای حل اختلاف محل ثبت و رسیدگی بشه