اجاره ملک مشاعی بین دو نفر

دسته بندی : حقوقی | املاک
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشید اصل مفهوم که فعل جمله هست رو ننوشتید و توضیحتون ناقص هست برای همین بنده نتونستم جواب سوالم رو دریافت کنم(هیچ فردی بدون اجازه شخص دیگر....؟آن را اجاره دهد)لازم به ذکر هست که من خودم در ملک موردنظر ساکن هستم چون ملک پدری بنده هست و شریکم فردی غریبه هست که 2دانگ رو از وارث خریداری کرده.به ایشان پیشنهاد سکونت در طبقه ی دوم ملک داده شده اما ایشان اصرار به فروش و درغیراینصورت اجاره دارند که بنده نمیدانم از لحاظ حقوقی میتونم با اجاره مخالفت کنم یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بله در صورتی که شریک بدون اجازه ی شریک یا شرکا ملک مشترک را به تصرف مادی مستأجر در بیاورد، در صورت اقامه دعوای شرکا و ارائه ادله مبنی بر مالکیت مشاع بر ملک مذکور، دادگاه حکم به رفع تصرف و خلع ید مستأجر خواهد داد.